"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Välisministeerium kinnitab: Nice'is hukkus kaks Eesti kodanikku (0)
19. juuli 2016
Scanpix

Välisministeerium sai esmaspäeva hilisõhtul Prantsusmaa ametivõimudelt kinnituse, et Nice’is toimunud terrorirünnaku tagajärjel hukkunute seas on kaks Eesti kodanikku. Meedia andmetel on terroriohvrid Tatjana, kes puhkas koos abikaasa, tütre ja lastelastega Nice’s, ning Tallinna noormehe Rickard Kruusbergi (21), kes osales seal peetud innovatsiooniakadeemias.

Avaldan südamest kaastunnet terrorirünnakus elu kaotanud Eesti kodanike peredele ja lähedastele. See on esimene kord, kui terrorism puudutab meid kõiki Eestis nii valusalt ja vahetult. Mul ei jätku sõnu, et kirjeldada seda kurbust ja valu, mida see jõhker tragöödia nii paljudele on põhjustanud,” sõnas välisminister Marina Kaljurand.

Välisministeerium on ühenduses hukkunute lähedastega ning Pariisi saatkonnast Nice’i lähetatud Eesti diplomaat nõustab ja abistab neid igakülgselt.

Meedia andmetel on terroriohvrid Tatjana, kes puhkas koos abikaasa, tütre ja lastelastega Nice’s, ning Tallinna noormehe Rickard Kruusbergi (21), kes osales seal peetud innovatsiooniakadeemias.

Sotsiaalministeerium avaldab kaastunnet Nice’i terrorirünnakus hukkunute lähedastele ning kinnitab, et riigi poolt on tagatud psühholoogiline abi terapeut-kriisinõustajalt, kelle kontakt on peredele edastatud.

“Avaldan sügavat kaastunnet terrorirünnaku ohvrite peredele ja lähedastele. Oleme riigi poolt valmis pakkuma igakülgset professionaalset abi,” ütles sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna.

Kõigile kannatanutele, kes viibisid möödunud neljapäeval Nice’is, on toeks riigi ohvriabi spetsialistid, kes pakuvad emotsionaalset tuge, jagavad informatsiooni abi saamise võimaluste kohta ning aitavad suhtlemisel ohvrile vajalikke teenuseid osutavate asutustega.

Ohvriabi spetsialistid asuvad igas maakonnakeskuses tavaliselt politseijaoskondadega samal aadressil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.