"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti olümpiaragbi koondis tuli Euroopa meistrivõistlustel viiendaks (0)
24. juuli 2016
Scanpix

Nädalavahetusel Ungaris Slovakkia piiri äärde jäävas Esztergomis toimunud Euroopa meistrivõistlustel olümpiaragbis võitis Eesti koondis väikese finaali ja sai 2. divisjoni turniiril viienda koha.

Eesti võitis esimeses mängus Valgevene koondist tulemusega 14-7, kuid kaotas järgmised kaks mängu hilisematele finalistidele Montenegrole tulemusega 29-5 ja Maltale 24-0, vahendas BNS. Lohutusringis võitis aga Eesti järjest San Marinot tulemusega 31-0 kui ka Liechtensteini koondist tulemusega 14-5, pälvides sellega turniiril 5. koha ning niinimetatud väikese finaali karika.

Eesti koondise mänedžer Liisi Niisuke kinnitas, et koondises on võrreldes eelmise aastaga palju arengut.

“Tulenevalt sellest, et mitmed rahvusvahelised turniirid on seljataga, võib julgelt öelda, et kogemust on rohkem. Teisalt jällegi on ka päris palju uut verd koondises, mis näitab, et ragbi Eestis on pigem tõusuteel,” ütles Niisuke.

Eesti olümpiaragbi koondisesse kuulusid kapten Kullar Veersalu, Andre Astre, Arseni Voropajev, Eerik Oja, Karmo Lomp, Madis Kõpper, Rasmus Toompere, Marten Martinson, Pedro Gallardo, Raimond Võigas, Ashwath Venkatasubramanian ja Viljar Lumi. Koondise treeneriks oli Marvin Üürike ja delegatsiooni juhiks Liisi Niisuke.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.