"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EL-i esindajad arutavad ühenduse strateegilisi eesmärke (0)
24. juuli 2016
Scanpix

Bratislavas toimub pühapäeval ja järgmise nädala esmaspäeval Euroopa Liidu (EL) üldasjade nõukogu mitteametlik kohtumine.

Kohtumise päevakavas on Euroopa Liidu strateegiliste prioriteetide arutelu, mis keskendub EL-i ees seisvatele proovikividele pärast Ühendkuningriigi rahvahääletuse tulemust ning sellele, kuidas tuua EL-i lähemale tema kodanikele ja vastata nende mureküsimustele, vahendas BNS.

Üldasjade nõukogu kohtumisel esitleb praegune EL-i eesistuja Slovakkia ka oma eesistumise prioriteete. Eesti delegatsiooni Bratislavas juhib välisministeeriumi Euroopa ja Atlandi-ülese koostöö küsimuste asekantsler Mart Laanemäe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.