"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Türgi vahistas kolm Erdogani hotelli ründamises süüdistatavat sõdurit (0)
25. juuli 2016
Scanpix

Türgi vahistas esmaspäeval kolm põgenenud sõjaväelast, keda kahtlustatakse osalemises riigipöördekatse aegses rünnakus hotellile, kus peatus president Recep Tayyip Erdoĝan, teatas riiklik uudisteagentuur Anatolia.

Sõjaväelased peeti kinni ulatuslikus julgeolekuoperatsioonis Egeuse mere Marmarise kuurordi piirkonnas. Endiselt on jooksus neli sõjaväelast.

Presidendi hotelli, kus riigipea puhkas koos perekonnaga, rünnati veidi pärast seda, kui ta kuurordist lennukiga Istanbuli sõitis. Erdoĝan on öelnud, et kui ta oleks veel veerand tundi oodanud, oleks ta tapetud või pantvangi võetud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.