"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Turkish Airlines vallandas 211 inimest Güleni-sidemete tõttu (0)
25. juuli 2016
Scanpix

Türgi riiklik lennufirma Turkish Airlines teatas esmaspäeval, et vallandas 211 töötajat, keda süüdistab sidemetes USA-s asuva vaimuliku Fethullah Güleniga ning "riigi huvidele vastukäivas" käitumises pärast hiljutist riigipöördekatset.

Lennufirma teatas, et nende lepingut lõpetati ametikohustuste mittetäitmise tõttu ning seoses sammudega Güleni organisatsiooni struktuuri vastu ning seisukohtade ja tegudega, mis lähevad “vastuollu meie riigi ja ettevõtte huvidega”.

Ankara süüdistab riigipöördekatses Gülenit, vaimulik ise on seda eitanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.