"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn tunnustas edukaid sportlasi 8500 euroga (0)
26. juuli 2016
Scanpix

Tallinna linnavalitsus tunnustas ja premeeris Euroopa meistrivõistlustel kergejõustikus kettaheites pronksmedali võitnud Gerd Kanterit ja tema treenerit Indrek Tustit kokku 2500 euroga.

Ning vehklemise Euroopa meistrivõistlustel epeenaiskonna koosseisus kuldmedali võitnud Irina Embrichit ja Erika Kirput ning nende treenereid Viktor Kirput, Anatoli Jasnovit ja peatreener Kaido Kaabermad 6000 euroga.

Abilinnapea Mihhail Kõlvart märkis linnavalitsuse teatel, et Tallinna linn tänab ja tunnustab juba aastaid neid tublisid sportlasi, kes oma sportlike saavutustega hoiavad maailmas Eesti lippu kõrgel. “Soovin kõigile meie sportlastele edu peagi algavatel suveolümpiamängudel Rio de Janeiros,” sõnas Kõlvart.

Tänavu 6.-10. juulini Hollandi pealinnas Amsterdamis toimunud kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel võitis Gerd Kanter meeste kettaheites pronksmedali. Kanter sai parimal katsel kirja 65.27.

Vehklemise Euroopa meistrivõistlused toimusid tänavu 20.-25. juunil Poolas Torunis, kus Eesti epeenaiskond koosseisus Julia Beljajeva, Irina Embrich, Erika Kirpu, Kristina Kuusk võitsid kuldmedali, alistades finaalis Prantsusmaa 33:28.

Tallinna linn toetab 12 000 euroga tallinlastest sportlaste Irina Embrichi, Erika Kirpu ja Nikolai Novosjolovi ning nende treenerite Samuil Kaminski, Anatoli Jasnovi, Viktor Kirpu, Igor Tšikinjovi ja Peeter Nelise ettevalmistust ja osalemist Rio de Janeiro olümpiamängudel. 5000 euroga toetab Tallinna linna tallinlasest sportlast Grigori Minaškinit ja tema treenerit ettevalmistusel ja osalemisel selle aasta Rio de Janeiro olümpiamängudel.

20 000 euroga toetatakse tallinlastest sportlaste Kardo Ploomipuu ja Elisabeth Egeli ning nende treeneri Õnne Pollisinski ettevalmistust ja osalemist aasta Rio de Janeiro paraolümpiamängudel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.