"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ettevõtted piiravad jõuliselt töötajate suitsetamist (0)
02. august 2016
Scanpix

60% töötajaid ei pea tööl suitsetamist iseenesestmõistetavaks õiguseks, näitab küsitlus.

Ameerika Ühendriikide mõne osariigi tervishoiuasutustes on tavaks töövestlusel suitsetajad kohe alguses kandidaatide hulgast välja praakida, kirjutas hiljuti tervise arengu instituudi blogis spetsialist Tiina Salumäe, vahendas Delfi.

Selle, kas tulevane töötaja suitsetab või mitte, teeb kindlaks labor. Kuigi nii karmil poliitikal on ka kritiseerijaid, vastavad värbajad kindlate faktidega: mittesuitsetaja produktiivsus on tööl suurem ja tervisekulud väiksemad.

Eestist nii radikaalse tubakavastasuse kohta teateid pole tulnud, kuid esimesi jõulisi samme juba astutakse, et töötajaid vähem suitsetama sundida. Kui silmate mõne elumaja seina ääres või juhusliku põõsa taga külmetavat suitsetajate seltskonda, siis teadke: tegemist on edumeelse suitsuvaba asutuse töötajatega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.