"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Samsung tutvustas uut intelligentset Galaxy Note7 nutitelefoni (0)
03. august 2016
Scanpix

Samsung Electronics Co. Ltd. tutvustas eile, 2. augustil Galaxy Note sarja uut lipulaeva, intelligentset Galaxy Note7 nutitelefoni. Samaaegselt New Yorgis, Londonis ja Rio de Janeiros toimunud telefoni esmakordsest lahtipakkimisest sai enam kui 150 Eesti tehnikahuvilist osa Coca-Cola Plazas, kus pärast esmaesitluse otseülekannet oli võimalik uhiuusi nutitelefone oma silmaga näha ja proovida. 

Lisaks telefoni esmaesitlusele lõbustas õhtujuht Mart Müürisepp publikut humoorika improviseeritud nukuetendusega. Õhtu lõppes värskelt linastunud Jason Bourne’i (2016) filmi vaatamisega. Galerii üritusest on nähtav SIIT.

Võrreldes eelkäijatega on Galaxy Note7 nutitelefon saanud mitmeid täiendusi. Uus seade on rafineeritud viimistlusega, selle loomisel on kasutatud parimaid materjale, telefon on disainitud sümmeetriliselt kumerate servadega ning on veekindel*. Spetsiaalselt Note7 jaoks loodud pliiats S Pen (IP68*) ja seadme kõrgtasemel turvalisus aitavad kasutajal kiiremini tegutseda ja rohkem saavutada. Turvalisusplatvorm Samsung Knox tuvastab telefoni kasutaja ülima täpsusega, kasutades muuhulgas silmaiirise skänneerimist. Lisaks toob uhiuus nutiseade peopeale laialdase meelelahutusmaailma koos HDR videovõimalustega.

“Galaxy Note7 kombineerib erinevad töövõimalused ja meelelahutuskeskuse ühte seadmesse kokku ning tänu kõrgtasemel turvalisusfunktsioonile ja täiustatud ökosüsteemile on ta sobiv neile, kes soovivad elus palju saavutada,” ütles Samsung Eesti juht Toomas Tiits. “Elu muutub kiiremini kui ei kunagi varem ja nii lõime nutitelefoni, mis liiguks selle kasutajaga samas tempos, aidates asju kiirelt, lihtsalt ja turvaliselt korda ajada kus ja millal iganes.”

Galaxy Note7 saabub müügile Eesti suuremates elektroonikapoodides ja mobiilioperaatorite esindustes 19.augustil ning seadme soovituslik hind on 869 eurot. Telefonid on saadaval sinise koralli (Blue Coral), hõbedase titaani (Silver Titanium) ja musta oonüksi (Black Onyx) toonis. Galaxy Note7 saab ette tellida alates 16. augustist, kõigile varajastele tellijatel annab Samsung tasuta kaasa uue Gear VR virtuaalreaalsusseadme.

*Tolmu- ja veekindlus põhineb IP68 standardil, mis peab u 1,5 meetri sügavuses vees vastu kuni 30 minutit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.