"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Eestile võidab Riost medali sõudmise neljapaat, vehklejad või Epp Mäe (0)
05. august 2016
Scanpix

Eesti suurim spordiennustusportaal Triobet prognoosib Eestile Riost vähemalt ühte hõbe- või pronksmedalit. 

Millele õige tõenäolisemad pretendendid on sõudmise neljapaat, vehklemisnaiskond ja maadleja Epp Mäe, samuti on tugevad šansid tõstjal Mart Seimil ja Irina Embrichil.

Triobeti ennustuste valdkonna juhi Anre Vooremaa hinnangul on Eesti koondisele seekord tulemas väga põnev olümpia. “Ühe medali peaksime kindlalt võtma, kuid hea õnnestumise korral on 10-20 protsendiline võimalus veel 6-7 medaliks. Kõige huvitavamaks saab eestlaste jaoks ilmselt kettameeste võistlus ning Kanteri koefitsient medali võiduks on magus,” hindas Vooremaa. “Triobeti kogemus näitab, et eestlased panustavadki eelkõige nendele aladele, mida tunnevad. Samuti on üks osa panustajaid, kes teevad panuse oma meeskonna või sportlase edu peale ning neil on sealjuures täiesti ükskõik, mis koefitsient on või mis info mängu taga on – selline patriootlik ennustamine.”

Triobet on arvutanud kõigist stsenaariumitest kõige tõenäolisemaks, et üks medal tuleb Eestile kindlasti – selle juhtumise koefitsient on 1.95. Lähedane tõenäosus on üldse medalita jäämisel (koefitsient 2.50) ning kahe medali võidul (koefitsient 3.70). Kolme medali võidule panustades on võimalik panustatud summa seitsmekordistada ning neljale või enamale medalile panustades kehtib koefitsient 11.50. Tõenäoliselt ei teeni Eesti sportlased aga kullakarva medalit – kullavõidu koefitsient on 3.60.

Koefitsiendid näitavad kõige tugevat medališanssi sõudmise paarisaerulisele neljapaadile, kelle võidukoefitsient on 2.10 ning medalist ilmajäämise koefitsient 1.65. Pea sama tugev šanss on maadlejal Epp Mäel – tema medalivõidu koefitsient 2.60 ning medalist ilmajäämisel 1.42. Tõstja Mart Seimi ja vehkleja Irina Embrichi medalile tuleku koefitsient on 3,50. Teiste koondise favoriitide – Gerd Kanteri, maadleja Heiki Nabi ja vehkleja Nikolai Novosjolovi võimalusi medalit taotleda on Triobeti koefitsiendimeistrid hinnanud veidi kõrgema koefitsiendiga – kõigil võrdselt 5.75. Kui aga medali peaks võitma hoopis purjetaja Deniss Karpak, saab temale panustatud summa koguni 20-kordistada. Võimalus, et medal tuleb siiski vehklejate esinduslikust leerist, on hinnatud koefitsiendiga 1.95.

Triobeti koefitsiendispetsialistid peavad tõenäoliseks, et Eesti vehklejatest saavutab individuaalvõistlusel kõrgeima koha Irina Embrich, kes jätab selja taha ka Novosjolovi. Eesti purjetajatest ootab Triobet parimat kohta Deniss Karpakile või Ingrid Puustale, lipukandja Karl-Martin Rammo šansse on hinnatud mõnevõrra väiksemaks. Maanteesõidus prognoosib Triobet Rein Taaramäele Tanel Kangertist paremat minekut. Maailmakuulsatest õdedest Luikedest pakub Triobet parimat kohta Leilale või Liinale. Kui mõnel Luige-õel õnnestub maratonis aga koguni medal võita, saab sellele panustatud summa koguni 75-kordistada.

Need ja veel arvukalt ennustusi Rio ja Eesti koondise kohta SIIT

Tänavu kümnenda tegevusaasta täitumist tähistav Triobet, mis on Eesti vanim ja suurim spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõtte Betsson AB (OMX: BETS B) gruppi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.