"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ülemiste tunnel on täna öösel suletud (0)
11. august 2016
Scanpix

Tallinna Transpordiamet teatab, et seoses Peterburi maantee ja Järvevana tee vahelise Ülemiste tunneli sademetevee kanalisatsiooni hooldustöödega suletakse Ülemiste tunnel liiklusele 12. augustil kella 00:00-st kuni kella 05:00-ni.

Liiklus suunatakse ümbersõidule Tartu mnt kaudu ja Mustamäe suunal ka Filtri tee ja Viadukti tänava kaudu. Tallinna Transpordiamet palub olla tööde piirkonnas tähelepanelik ning järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.