"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
OSCE ei saada vaatlejaid Krimmi valimistele (0)
15. august 2016
Scanpix

Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni demokraatlike institutsioonide ja inimõiguste büroo (OSCE/ODIHR) ei saada vaatlejaid Krimmi Vene riigiduuma valimistele, ütles missiooni juht Jan Petersen esmaspäeval.

Petersen kinnitas, et organisatsiooni pikaajalised vaatlejad saadetakse duumavalimiste eel Venemaa oblastitesse sel nädalal.

Venemaa annekteeris Ukrainale kuuluva Krimmi poolsaare 2014. aasta märtsis. Vene president Vladimir Putin liitis juulis Krimmi Lõuna föderaalringkonnaga, kuhu kuuluvad edaspidi Adõgee, Kalmõkkia, Krimm , Krasnodari krai, Astrahani oblast, Volgogradi oblast, Rostovi oblast ja Sevastoopol.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.