"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jätkus kohtuprotsess topeltmõrvas süüdistatava mehe üle (0)
23. august 2016
Scanpix

Pärnu maakohtu Rapla kohtumajas jätkus teisipäeval kohtuprotsess kahe inimese mõrvas süüdistatava mehe üle.

Lääne ringkonnaprokuratuur esitas Erichile (52) süüdistuse selles, et mullu 24. novembril kella 18 paiku lõi ta Juuru alevikus ühes korteris korduvalt noaga 57- ja 58-aastast mees, kes mõlemad hukkusid. Hiljem selgus, et varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Erich oli ränga veretöö ajal purjus, vahendas BNS.

Politsei pidas Erichi vahetult pärast kuritööd kinni ja 26. novembril võttis kohus ta vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes sai mees süüdistuse topeltmõrvas, mis võib talle tuua kuni eluaegse vangistuse.

Rapla kohtumaja arutas teisipäeval Erichi süüasja ning istungid on määratud ka 24., 25. ja 26. augustile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.