"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn tunnustab Raekojas rahvusvahelistel olümpiaadidel osalejaid (0)
25. august 2016
Scanpix

Reedel, 26. augustil, kell 14 on tänuvastuvõtule raekotta palutud rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud Tallinna õpilased. Pealinna poolt tänab ja õnnitleb edukaid olümpialasi abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas.  

Rahvusvahelistel olümpiaadidel kuulus tänavu Eesti koondisesse 21 Tallinna õpilast, kes võistlesid kokku üheksal erineval olümpiaadil. Tallinlased võitsid 18 erivärvilist medalit, sealhulgas kolm kuld-, kuus hõbe- ja üheksa pronksmedalit.

Kolm õpilast tulid koju kahe medaliga. Kaarel Hänni (Tallinna Reaalkool) võitis XIV Euroopa Liidu loodusteaduste olümpiaadi võistkondliku kuld- ja rahvusvahelise bioloogiaolümpiaadi hõbemedali. Uku-Hannes Arismaa (Tallinna Inglise Kolledž) pälvis loodusteaduste olümpiaadi võistkondliku hõbe- ning XII rahvusvahelise loodusteaduste olümpiaadi pronksmedali. Oliver Nisumaa (Tallinna Reaalkool) kaela riputati kaks pronksmedalit, üks matemaatika- ja teine informaatikaolümpiaadil.

Vastuvõtule on palutud ka õpilaste vanemad, juhendajad ja koolide direktorid. Külalistele esinevad Tallinna Reaalkooli õpilased õpetaja Eve Karpi juhatusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.