“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Politoloog: Kaljuranna küsimus oleks tulnud mitu kuud tagasi ära lahendada (0)
31. august 2016
Scanpix

"Ühelt poolt on erakond lõhki ja teiselt poolt on ka Kaljuranna peas väga tõsised dilemmad," leiab politoloog Rein Toomla. Kui Marina Kaljurand ikkagi kandideerib valimiskogus, võivad tema ja Kallas teineteiselt võidu ära võtta.

Reformierakond otsustas toetada valimiskogus Siim Kallast, kuigi Kaljuranna sõnul oli Rõivas talle varem lubanud tema toetamist. Kui Kaljurand keerulisest olukorrast siiski välja murrab ja allkirjad kokku saab, on Toomla sõnul veelgi keerulisem see, mis hakkab edasi toimuma, kirjutas Postimees.

“Kui nad jagunevad ligikaudu pooleks, siis võib see olla katastroof mõlemale kandidaadile – kumbki neist ei pääse kahe parema sekka ega saa edasi valimiskogu viimasesse vooru,” lausus Toomla.

Lahendus oleks politoloogi hinnangul pidanud Reformierakonnas tulema juba mitu kuud tagasi. Taavi Rõivasel kui erakonna esimehel oleks tulnud teha see otsus. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.