"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Enim mainitud omavalitsusjuhid olid Aas, Kosenkranius ja Kallas (0)
06. september 2016
Scanpix

Eesti meedia mainis augustis omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea kohuseid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust ja Kuressaare linnapead Madis Kallast.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel ületas Keskerakonda kuuluv ja Tallinna linnapea kohuseid täitev abilinnapea Taavi Aas uudisekünnise 160, Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Pärnu linnapea Romek Kosenkranius 52 ja parteitu Kuressaare linnapea Madis Kallas 44 korral.

Kohtus lõplikult süüdi jäänud keskerakondlasest Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov leidis mainimist 16, Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluv Paide linnapea Siret Pihelgas ja reformierakondlasest Haapsalu linnapea Urmas Sukles võrdselt 15, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Viljandi linnapea Ando Kiviberg 12, SDE-sse kuuluv Hiiu vallavanem Reili Rand 11, Rakvere IRL-i kuuluv linnapea Mihkel Juhkami ja keskerakondlasest Jõhvi vallavanem Eduard East võrdselt 10 korral.

Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.