"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ERSO heategevuskontserdil ulatatakse abikäsi hukkunud riigikaitsjate lastele (0)
15. september 2016
Scanpix

Reedel toimub Tallinnas palju põnevat - Al Bastione suvehooajale panevad punkti Põhja-Tallinn, Svjata Vatra ja Artjom Savitski, ERSO heategevuskontserdil saab toetada kaitseväelaste lapsi ning Kultuurikatlas jagatakse Eesti Disainiauhindu.

Kell 18 lõpetatakse Al Bastione suvehooaeg meeleoluka kontserdiga, kus astuvad üles Põhja-Tallinn, Svjata Vatra ja Artjom Savitski band. Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 kõlab Estonia kontserdisaalis ERSO heategevuskontsert. Viimastel hooaegadel koos Neeme Järvi ja ERSOga Beethoveni klaverikontsertidele esitamisele ja plaadistamisele keskendunud Kalle Randalu toob kuulajateni Johannes Brahmsi ulatusliku I klaverikontserdi. Vokaalsümfoonilise muusika austajate meeleheaks kõlab kontserdi teises pooles esmakordselt ERSO ajaloos Luigi Cherubini reekviem c-moll. Heategevuslike toetajapiletite tulu annetakse Carolin Illenzeeri Fondi, et toetada hukkunud või raskesti viga saanud kaitseväelaste laste haridusteed ja huvitegevust. Lisainfo leiad SIIT

Kell 20 jagatakse Kultuurikatlas 2016. aasta Eesti Disainiauhindu. Galaõhtut juhivad näitleja Inga Salurand ja disainer Tajo Oja. Gala muusikalise külje eest vastutab Uku Kübar ja visuaalset valgusmängu pakub Emer Värk. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.