"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Ester Tuiksoo: me ei tea, mida ministrid on üldse teinud ekspordi heaks (0)
19. september 2016
Scanpix

"Meie ettevõtlus- ja põllumajandusminister peaksid tegema põllumajandus- ja toidutoodete ekspordi teemal head ja kiiret tööd, kuid tavakodanikuna ma ei teagi, mida nad sel alal teinud on," sõnas endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo.

“Kas nad on leidnud võimalusi kusagil suhteid arendada või kombanud koos ettevõtjatega soovituslikke turge? Kindlasti on meil kasutamata Euroopa Liidu liikmesriigile antud võimalused,” märkis Tuiksoo. “Kui põllumajanduses läheb nagu viimasel paaril aastal, hääbub see tasapisi edasi.”

“On välja pakutud, et piimatootjad peaksid leidma omale uusi tegevusvaldkondi. Aga kelleks nad peaksid siis hakkama? Kas rätsepateks? Praegu on pilt igatahes kurb. Eriti kahju on pikki aastaid tehtud tõuaretusest, mis nüüd tühja läheb, seda taastada on ülikallis,” nentis Tuiksoo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.