“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Mart Helmel on 21 häält koos (0)
20. september 2016
Scanpix

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) presidendikandidaat Mart Helme esitab vabariigi valimiskomisjonile(VVK) 21 valimiskogu liikme toetusallkirja. "Valijamehed on öelnud, et minu toetamine, et see murraks Eestit tabanud stagnatsiooni."

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) presidendikandidaat Mart Helme esitab vabariigi valimiskomisjonile(VVK) 21 valimiskogu liikme toetusallkirja, presidendikandidaadi ülesseadmise õigus on vähemalt 21 valimiskogu liikmel.

Helme sõnul on ta kohtumistel omavalitsusjuhtide ja valijameestega saanud kinnitust, et toetus tema kandidatuurile on suurem, kui avalikult julgetakse välja öelda, teatas EKRE BNS-ile.

“Paljud valijamehed ei taha kohapealse koalitsiooniga, kellega iga päev asju aetakse, raksu minna. Ent ärgem unustagem, et valimiskogus on hääletus salajane. Seal on oodata üllatusi, mida võimuerakonnad ei oota,” ütles Helme. “Valijamehed on öelnud, et toetavad mind põhjusel, et see murraks Eestit tabanud stagnatsiooni ja annaks Eestile uue hingamise ja kursi.”

Helme on veendunud, et tõeline rahva president saab olla ainult isik, kes on ühiskonda lõhestavates küsimustes rahva enamusega samal poolel ning arvestab ühiskonnas valitsevate väärtuste ja meeleoludega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.