"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kas terroristid plaanivad rünnata Prantsusmaa presidendipaleed? (1)
30. september 2016
Scanpix

Prantsusmaa võimud otsustasid märkimisväärselt tugevdada Pariisi Élysée palee valvet, edastas reedel raadiojaam RTL. Eriteenistuse teatel on rünnakuks suur tõenäosus. "Eriteenistused teatavad suurest tõenäosusest, et Élysée paleed rünnatakse," edastas RTL Pariisi prokuratuuri teate.

Dokument hoiatab nimelt enesetaputerrroristide eest.

Alates teisipäevast suurendati Prantsuse presidendipalee juures patrullivate politseinike arvu.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ei piisa
30. sept. 2016 13:50
Otse loomulikult tuleb tugevdada kõikide tähtsate objektide valvet Prantsusmaal. Kuid tegelt on päramine aeg prantslastel minna oma ülemere departemangudesse eesotsas harkide ja mustjalgadega. Mida andis Prantsusmaale lahkumine ülemere departemangudest 1962. aastal - riik on paksult täis muhameedlasi. Tagasi Põhja-Aafrikka seal klaarib islamistidega ja prantslastel on ju käsutuses kohaliku inimesed harkid ja mustjalad.