"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Muusikapäeval esineb New Yorgi Eesti Majas pianist Hando Nahkur (0)
01. oktoober 2016
Scanpix

Muusikapäeva raames annab New Yorgi Eesti Majas tasuta kontserdi pianist Hando Nahkur.

“Esmakordselt korraldame rahvusvahelise muusikapäeva kontserte ka maailma metropolides, alustades New Yorgi ja Washingtoniga ning lõpetades Berliini ja Londoniga,” teatasid korraldajad. Nii annab muusikapäeval New Yorgi Eesti majas kontserdi pianist Hando Nahkur, vahendas BNS.

Washington DC külje alla jäävas Maryland State House’is esineb kinnisel kontserdil viiuldaja Mari-Liis Uibo. Tema avalikku esinemist on aga võimalik nautida juba paar tundi hiljem kümnekonna kilomeetri kaugusel pensionäride keskuses.

Lisaks neile esinevad laupäeva õhtul Londonis püha Botolph’i kirikus sopran Mirjam Mesak ja pianist Sten Heinoja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.