"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liiklusõnnetustes sai viga viis inimest (0)
14. oktoober 2016
Scanpix

Neljapäeval sai erinevates liiklusõnnetustes viga kokku viis inimest, neist kaks olid väikesed lapsed.

Tallinnas Ristiku tänav 75 juures sõitis Audi Allroadi roolis olnud 56-aastane mees neljapäeval kella 7.25 ajal reguleerimata ülekäigurajal otsa sõiduteed viieaastasele poisile, teatas BNS-ile siseministeerium. Kiirabi viis lapse Tallinna lastehaiglasse.

Pärnus Lai tänav 28 juures jooksis kella 10.23 ajal sõiduteele kümneaastane poiss. Ta sai löögi kaubikult Mercedes-Benz Vito, mida juhtis 66-aastane mees. Kiirabi viis poisi Pärnu haiglasse kontrolli.

Pärnus sõitis BMW 735i roolis olnud 20-aastane mees Riia maantee ja Tammsaare puiestee ristmikul kella 18.36 ajal parempööret sooritades otsa ülekäigurajal sõites teed ületanud jalgratturile. Kiirabi viis õnnetuses Pärnu haiglasse viga saanud ratturi,, 42-aastase naise.

Neljapäeval kella 19.03 ajal jooksisi Rapla maakonnas Märjamaa vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 47. kilomeetril 53-aastase mehe juhitud sõiduautole Opel Astra Sports Tourer ette põder. Õnnetuses said viga sõiduki juht ja kaasreisija, 41-aastane mees. Kiirabi viis mehed Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.