"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn paneb müüki Nõmme linnaosavalitsuse tööruumid (0)
18. oktoober 2016
tallinn.ee

Tallinna linnavaraamet paneb müüki Nõmme linnaosavalitsuse tööruumid, kuhu linnaametnikud jäävad siiski kuni nende uue haldushoone valmimiseni sisse.

Vabaduse puiestee 77 kinnistu pindalaga 2700 ruutmeetrit on enampakkumisel alghinnaga 316 000 eurot ja Nõmme-Kase 12b 1513 ruutmeetrise kinnistu alghind on 318 000 eurot, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Mõlemad kinnistud müüakse tingimusel, et kinnistutele seatakse nende võõrandamisel tähtajaline isiklik kasutusõigus Tallinna linna kasuks, tagamaks Nõmme linnaosa valitsusele seniste ruumide kasutamise võimalus kuni aadressil Valdeku tn 13 uue haldushoone valmimiseni ehk 1. oktoobrini 2017.

Lisaks on linn pannud enampakkumisele mitmeid linna erinevates piirkondades asuvaid korteriomandeid ning Raasiku vallas asuv elamumaa sihtotstarbega kinnistu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.