"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aleppos jätkusid relvarahu lõppedes ägedad kokkupõrked (1)
23. oktoober 2016
Scanpix

Süüria põhjaosas Aleppos jätkusid pärast "humanitaarrelvarahu" lõppu ägedad kokkupõrked režiimi ja ülestõusnute vahel, ÜRO ei jõudnud haavatud tsiviilisikuid ülestõusnute aladelt evakueerida.

Süüria režiimi liitlane Venemaa pikendas ühepoolset “humanitaarpausi” laupäeva pärastlõunani, kuid ei teatanud edasisest pikendamisest ja Süüria Inimõiguste Vaatluskeskuse andmetel puhkesid mitmes piirkonnas ägedad kokkupõrked, vahendas BNS.

Ülestõusnute kontrollitavates Salaheddini ja Al-Mashhadi linnaosas sai mürsutules haavata kolm inimest, õhulöögid tabasid ka Šeik Saeedi piirkonda, kus käib samuti äge tulevahetus, teatas keskus.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

korrektsust
23. okt. 2016 10:41
Lugupeetavad püüame rahvusvahelist uudistulva edastades olla korrektsed - Ida Aleppos paiknevad mõõdukad opositsionäärid ja terroristid - antud mõlemat terminit kasutatakse - ei lubanud ÜRO-l evakueerida haigeid ja haavatuid ning keeldudes ise lahkumast Aleppost ei lubanud lahkuda ka tavalinlastel. Püüame avalikus ruumis käituda korrektselt ja edastame uudiseid ehedal kujul. Ikke vanas heas journalismi vaimus. Euroopa, tavaline.