"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Urve Palo: presidendile ei saa teha erandeid (0)
24. oktoober 2016
Scanpix

"Kas Ilves peab kogu toetuse tagasi maksma, oleneb uurimise tulemustest. Olgu tegemist ministri, presidendi või mõne muu ametiga, reeglid toetuste saamisel peavad olema ühesugused," ütles poliitik Urve Palo. "Minu jaoks on see aspekt väga oluline, siin ei saa teha erandeid." 

“Kuna kahtlustusi on sel teemal ühiskonnas väga palju, peaks spetsiaalne komisjon selle kohta põhjaliku ülevaate tegema,” sõnas Palo.
“Pealegi on Ilves ju tegelikult toetust saanud palju enam, sest riik on Ärma talu jooksvaid kulusid nagunii katnud. Mingis osas ma saan sellest aru, aga kas kõik on olnud otstarbekas, ma ei tea… Ilvese ärilised skeemid Ärmal ei näe head välja. Selliseid asju ei sobi presidendil ega ka kellelgi teisel teha,” lõpetas Palo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.