"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Loomakaitsjad: hooliv omanik kiibistab oma lemmiku! (0)
26. oktoober 2016
Scanpix

Oktoobri lõpuni saavad lemmikloomaomanikud lasta kümnes loomakliinikus üle Eesti oma lemmikud kiipida tavapärasest soodsama hinnaga. 

Eesti Loomakaitse Seltsi kiipimiskampaania “Kiibi või kaota!” hakkab peagi läbi saama. Veel oktoobri lõpuni saavad lemmikloomaomanikud lasta kümnes loomakliinikus üle Eesti oma lemmikud kiipida tavapärasest soodsama hinnaga.

Kampaania “Kiibi või kaota!” raames korraldas Eesti Loomakaitse Selts septembri- ja oktoobrikuu jooksul koostöös Varjupaikade MTÜ ja linna- ja vallavalitsustega lemmikloomade kiipimisüritusi Narvas, Viljandis, Raplas, Kuressaares, Räpinas, Paides ning Nõo, Haanja, Rõuge, Saue, Tapa, Vaivara, Ambla, Põltsamaa ja Vinni vallas. Kokku kiibiti 564 lemmiklooma.

Oktoobrikuu alguses liitusid kapaaniaga ka kümme loomakliinikut üle Eesti, kelle kaasabil kutsub Eesti Loomakaitse Selts loomaomanikke veel oktoobri lõpuni oma lemmikloomi tavapärasest soodsama hinnaga kiipima. Tallinnas pakuvad kiipimiskampaania raames soodushindu Maxi, Mustakivi, Pet City, Vilde tee, Nõmme, Tatari ja Västriku loomakliinikud; Tartus loomakliinik Felivet; Viljandis OÜ Viljandi kliinika ning Pärnus Pet City loomakliinik.

“Riisitera suurune mikrokiip paigaldatakse valutu süstlatorkega looma naha alla. Kiip on väike elektronseade, mis on intertne, ei kiirga midagi ega erita kahjulikke aineid,” sõnab Eesti Loomakaitse Seltsi hädajuhtumite juht Maaja Mäll ja lisab, et vastutustundlik on lasta paigaldada kiip oma vähegi liikuvamale lemmikloomale, nagu näiteks koerale, kassile, tuhkrule või küülikule kohe, kui loom on endale võetud.

“Väga oluline on kiipimise järgselt kanda lemmiklooma andmed kahte üleriigilisse registrisse: lemmikloomaregistrisse, kuhu teeb tasu eest sissekande loomaarst ja kohalike omavalitsuste lemmikloomade registrisse, kuhu omanik saab looma ise riigiportaali www.eesti.eekaudu tasuta registreerida,” lisab Mäll.

Rohkem infot kampaania ja hindade kohta: http://www.loomakaitse.ee/pressiteade-uleriigiline-kampaania-kiibi-voi-kaota-kutsub-loomaomanikke-oma-lemmikuid-kiipima

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.