"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reformierakonna juhatus hakkab Siim Kallast kuulama (0)
26. oktoober 2016
Scanpix

Reformierakonna auesimehel Siim Kallasel avaneb kolmapäeval peetaval erakonna juhatuse istungil võimalus selgitada enda väljaütlemisi meedias ja enda edasisi plaane.

Reformierakonna juhatuse koosolek algab kell 11 erakonna peakontoris Tõnismägi 9. “Oleme koosolekul palunud osaleda ka Siim Kallasel,” teatas partei pressiesindaja BNS-ile. Päevakorras on võimalus küsida Kallaselt tema möödunud nädalal Äripäeva artiklis öeldud väidete ja tema edasiste plaanide kohta, vahendas BNS.

Kallas kritiseeris meedias partei tegevust presidendivalimiste ajal ja andis mõista, et võib hakata looma uut erakonda. Kallase väljaütlemised viisid tema ja partei peasekretäri Reimo Nebokati teravas toonis kirjade vahetamiseni meedia vahendusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.