"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Maailmakuulus viiuldaja Marina Chiche Prantsusmaalt mängib Tallinna publiku hingekeeltel (0)
26. oktoober 2016
EMTA

Kolmapäeval külab Tallinnas mitmekülgne muusika - hinnatud Prantsusmaa viiuldaja Marina Chiche esineb EMTA kammersaalis tasuta kontserdiga ning Estonia kontserdisaalis  luuakse noorte mõtte- ja helilainete jõul maagiline küberkeskkond.

Kell 19 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kammersaalis toimuval külaliskontserdil musitseerib viiuldaja Marina Chiche. Koos temaga astuvad publiku ette vioolamängija Sandra Klimaité (Leedu), viiuldaja Triin Ruubel ja tšellistid Henry-David Varema ning Marcel-Johannes Kits. Kontserdil kõlab Biberi ja Schuberti looming. Lisainfo leiad SIIT

Samuti kell 10 toimub Estonia kontserdisaalis Cybergala 2. Mälupartituur. Küberstuudio ja Muusikakeskkooli noorte mõtte- ja helilainete jõul luuakse Estonia kontserdisaali maagiline küberkeskkond. Mälupartituure uuritakse läbi improvisatoorsete meenutuste, videoinstallatsiooni ja valguse. Lisainfo leiad SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.