"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Arsenali sõjatehases avati kaubanduskeskus (0)
27. oktoober 2016
Albert Truuväärt

Peale 100-aastast pausi on taas võimalik külastada endist Arsenali sõjatehast, kus avab uksed Põhja-Tallinna kõige kõvem ostu- ja vaba aja keskus Arsenal.

Tööstuse ja Erika tänava nurgal seisvas väärikas punastest tellistest ehitatud tsaariaegses Arsenali hoones on end sisse seadnud enam kui 30 erinevat kauplust ja teenusepakkujat ning 10 eripärast kohvikut ja restorani mõnusalt vaba aja veetmiseks. Karjamaa asumis ja selle lähiümbruses elavatele tallinlastele on paljud teenused nüüd kodu lähedal käepärast olemas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.