"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskerakonna Noortekogu: pole saladus, et Reformierakond hoidis riiki igas mõttes seisakus (1)
09. november 2016
Scanpix

Keskerakonna Noortekogu tervitab täna Riigikogus toimunud peaminister Taavi Rõivase umbusaldamist ning on veendunud, et uus koalitsioon suhtub noorte heaolusse palju tõsisemalt.

“Pole mingi saladus, et Reformierakond hoidis riiki igas mõttes seisakus — seda nii noortele suunatud poliitika osas kui ka Eesti elu edendamisel üldisemalt. Rahvastiku vähenemise ning väljarände probleemidega ei tahetud sisuliselt tegeleda,” ütles Keskerakonna Noortekogu esimees Urmo Saareoja, “ka regionaalpoliitilised tegematajätmised mõjutasid oluliselt noorte valikuid, mis tähendas maapiirkondades kiiret noorte arvu langust.”

“Noorte ning eriti noorte perede jaoks on Eestis muutunud üha raskemaks leida mõistlike kuludega elamispida. Valitsuses välja käidud riiklike üürikorterite plaan sai Reformierakonna poolt hukkamõistu osaliseks, kuid nüüd on võimalik see taas lauale tuua. Iseseisvat elu alustavatele noortele oleks see või mõni sarnane meede suureks abiks,” lisas Kesknoorte juht.

“Kahtlemata tervitame Reformierakonna opositsiooni saatmist ning leiame, et uuel koalitsioonil on võimalik asuda tööle palju inimkesksema poliitika tegemise nimel,” ütles Keskerakonna Noortekogu esimees.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Mees
9. nov. 2016 22:18
Jah, nii on, lätlased ja leedukad lähevad meis majandusnäitajates ette. infotehnoloogias lätlased on seda juba suutnud teha :)