"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
PILTUUDIS! Edgar Savisaar käis Ants Antsoni kuldmedalit vaatamas (0)
15. november 2016
Facebook/Edgar Savisaar

Edgar Savisaar käis koos Elena Glebova ja Gunnar Kuuraga Tondiraba Jäähallis eksponeeritud kiiruisutaja Ants Antsoni kuldmedali vaatamas.

 

Olümpiasangari medalid on kõigile huvilistele eksponeeritud Tondiraba Jäähallis, kus kannab Ants Antsoni nime ka üks treeningväljak. Antsoni nimeline ja ISU nõuetele vastav treeningväljak on jäähalli üks kolmest jääväljakust, mis on kasutusel iluuisutamise, kiiruisutamise ja jäähoki treeninguteks.

 

Olümpiavõitja Ants Antson suri 31. oktoobril 2015. 

 
 
 
 
 
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.