"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Soomest saabuv tsüklon toob pühapäevaks tugevat tuult ja libedust (0)
26. november 2016
Scanpix

Soomest saabuv aktiivne tsüklon muudab pühapäeval ilmaolud talvisemaks – temperatuurilanguse tõttu suureneb teedel libeduseoht ja sõiduolusid halvendab ka päeva jooksul järjest tugevamaks tõusev tuul.

Ilmateenistuse teatel suundub aktiivne madalrõhkkond Soomest üle Peterburi Kesk-Venemaale ja Eestit katab selle lääneserv. Pühapäeva öösel on oodata peamiselt pilves ilma. Sajab vihma ja lörtsi, hommikul Põhja-Eestis ka lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 7-11 m/s. Lainekõrgus on 0,7-1,2 meetrit. Sajab vihma ja lörtsi ning nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves ilm. Hooti sajab lörtsi ja lund, paiguti võib tuisata. Puhub loode- ja põhjatuul sisemaal 5-10, õhtul puhanguti 12-15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 18-23 m/s. Õhutemperatuur langeb 0 kuni -3 kraadini. Suureneb libeduseoht.

Peipsi järvel puhub loodetuul 6-9, õhtul puhanguti 13 m/s. Lainekõrgus on 0,7-1,2 meetrit. Hooti sajab lund ja nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on 0 kuni -2 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.