"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liikluses hukkunute arv ületas eelmise aasta taseme (0)
30. november 2016
Scanpix

Tänavu liikluses hukkunute arv on ületas juba novembris eelmise aasta 12 kuu taseme.

“Olukord liikluses ei ole võrreldes 2015. aastaga paremaks läinud, 2016. aastal on liikluses hukkunud juba 68 inimest,” kirjutas politsei- ja piirivalveameti (PPA) juhtivkorrakaitseametnik Kalmer Tikerpe kolmapäeval sotsiaalmeedias. 2015. aastal hukkus terve aasta jooksul 67 inimest.

Veel oktoobri lõpu seisuga oli Eesti liikluses hukkunute arv 58.

Euroopa Komisjoni liiklusohutusstatistika kohaselt tõusis Eesti liiklusohutuse poolest EL-i 28 liikmesriigi seas eelmisel aastal kümnendale kohale. Eestis oli 2015. aastal miljoni elaniku kohta 50 liiklussurma. Tunamullu hukkus Eestis liikluses 59 inimest miljoni elaniku kohta.

Mullu oli keskmine liikluses hukkunute arv Euroopa Liidus 51,5 liiklussurma miljoni elaniku kohta, mis on ligikaudu sama palju kui kahel eelneval aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.