"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Venemaal sai liiklusõnnetuses surma 11 last (0)
05. detsember 2016
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Venemaal Handi-Mansimaa autonoomses ringkonnas sai pühapäeval liiklusõnnetuses surma 12 inimest, kelle seas 11 last. Õnnetus juhtus Hantõ-Mansiiski ja Tjumeni vahelisel maanteel ja sellesse sattusid sportvõimlejaid vedanud buss, veok ja kaks autot.

Õnnetus juhtus Hantõ-Mansiiski ja Tjumeni vahelisel maanteel ja sellesse sattusid sportvõimlejaid vedanud buss, veok ja kaks autot.

“Esialgsetel andmetel hukkus lapsi vedanud bussi, kahe auto ja veoki kokkupõrkes 12 inimest ja 20 sai vigastada,” teatas Handi-Mansimaa ringkonna prokuratuur. Politsei pressiesindaja ütles varem, et enamik ohvritest olid lapsed vanuses 12-14.

“Bussijuht oli teel Hantõ-Mansiiskist Neftejuganskisse. Seni teadmata põhjustel keeras buss külje ette ja veok sõitis sellele külje pealt sisse,” lausus ta.

Vene juurdluskomitee ei osanud veel õnnetuse põhjust öelda, ent uurib erinevate faktorite, sealhulgas halva nähtavuse ja ilmaolude mõju. Juhtunuga seoses on alustatud kriminaaljuurdlust paragrahvi alusel, mis puudutab liiklus- ja ohutuseeskirjade rikkumist, millega põhjustati kahe või rohkema isiku hukkumine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.