"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Karilaid: Keskerakond ei hakka Kallot umbusaldama (1)
08. detsember 2016
Scanpix

Keskerakonna aseesimehe Jaanus Karilaiu sõnul ei ühine erakonna Tallinna volikogu fraktsioon korruptsioonisüüdistuse saanud volikogu esimehe Kalev Kallo umbusaldamisega, vaid kui Kallo end süüdi tunneb, siis ta lahkub ise.

“Sel teemal on viimasel ajal palju räägitud ja räägitakse veel ning kui asi on tõsine, siis teeb Kallo ise mingeid valikuid,” vastas Karilaid neljapäeval BNS-i küsimusele, kas Keskerakonna fraktsioon võib kasvõi osaliselt ühineda opositsiooni kavandatava umbusaldusavaldusega.

Karilaid toonitas, et partei annab enne seisukoha kujundamist Kallole võimaluse asjadest rääkida. “See võimalus tekib. Varem või hiljem võtab juhatus selle teemaks,” sõnas ta. “Tavaliselt erakond oma inimesi ei umbusalda, kokkuleppele saadakse teisiti. Kui inimene on süüst prii, siis ta jätkab, kui ei, siis tavaliselt inimesed taanduvad ise. Aga seda peab Kallo ise ütlema.”

Prokuratuur esitas novembri lõpus Keskerakonna endisele esimehele Edgar Savisaarele, teistele ametnikele ning mitmetele ärimeestele korruptsioonisüüdistuse ja selle kriminaalasja raames sai süüdistuse ka Kalev Kallo.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Täpsustus!
8. dets. 2016 16:19
Legitiimne Keskerakond ei umbusaldagi Kallot, pigem umbusaldatakse intiimsete katuserahade pooldajaid, kooseluseaduse vastuvõtjaid, kinnisvaramüüjaid, kobarseaduste kultiveerijaid, neile lepingutele allakirjutajaid millest Toobal loobus (huvitav palju neid kahepalgelisi on?).