"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratasega kohtunud Savisaar loobus invabussist ja autojuhist (3)
13. detsember 2016
Albert Truuväärt

Keskerakonna esimehe Jüri Ratasega kohtunud erakonna endine esimees Edgar Savisaar loobus partei pakutud invatõstukiga bussist ja autojuhist. 

“Nii palju võin öelda, et ta loobus autost ja autojuhist täielikult ja lõplikult,” ütles erakonna peasekretär Jaak Aab teisipäeval BNS-ile. Aabi sõnul on Keskerakonna ja Savisaare suhtluses toimunud areng, sest erakonna juhatuse liikmed on Savisaarega kohtunud, vahendas BNS.

“Jüri Ratas ja Edgar Savisaar tõepoolest kohtusid pühapäeval Tallinnas ning arutasid erakonna küsimusi,” kinnitas peaministri büroo juhataja Tanel Kiik BNS-ile. Täpsustavatele küsimustele kohtumise sisu kohta jättis Kiik vastamata.

Jaak Aab tõdes, et lõplikku selgust pole Keskerakonna poolt Savisaarele pakutavate hüvede osas siiani. “Nüüd on vähemalt kohtutud, siiani polnud sedagi. Läbirääkimised on pooleli ja kohtutakse uuesti, kui ei teki uusi takistusi,” sõnas Aab. Ta nentis, et läbirääkimisi raskendab Savisaare komme jätta otsestele ja selgetele küsimustele vastamata.

BNS-i küsimusele, kas juba üle kuu kestva Savisaare tagaotsimise peale pole tekkinud tahtmist tema abistamisest loobuda, vastas Aab, et ta “ei arva päris nii”. “Edgari näol on tegemist mitte kõige paremas tervislikus seisus oleva inimesega. Kes teda aitab? Kes teda üleüldse aitab, ma ei näe kedagi. Arvan, et peaksime vähemalt üritama teada saada, mida ta vajab ning jõu ja võimaluste piires tahaks aidata,” sõnas ta.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

...
13. dets. 2016 19:03
kui savisaar ikka nii ilusti põlvili palus siis tuleb teda rahliselt toetada.
Jane
13. dets. 2016 17:13
ma tahtsin öelda, et kõige ebameeldivam on mulle Keskeakonnast Aab. Vabandan vea pärast.
Jane
13. dets. 2016 17:12
Polnud vaja Savisaart minema ajada tipp-poliitikast. Loomulikkult on ta solvunud. Eriti valus on omade reetmine. Praegu pannakse vastutavatele kohtadele vaid Simsoni pooldajaid, ka see on solvav. Savisaare tervise halvenemine on ka omade süü, mitte ainult nende süü, kes otsivad talle süüdistusi ja koostavad valestsenaariume. Imelik, et Justiitsministri koht on jätkuvalt IRL-i valduses, ehkki sealt otsustati kapo tegevus ausate inimeste vastu ja tegelikud kurjategijad pesitsevad Reformi tagatoas. Tuleks võtta vastutusele need õigusmõistjad, kes ei oska õigust mõista. Aga Reformierakonnast on mulle kõige ebameeldivam Aab.