"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Uue aasta kinoklassika sarja avab legendaarne film "Ristiisa" (0)
13. detsember 2016
youtube.com

2017. aastal jaanuaris avab Forum Cinemas kinoklassika sarja legendaarse Francis Ford Coppola aegumatu klassika "Ristiisa", lisaks jõuavad aasta esimestel kuudel suurele ekraanile Steven Spielbergi, Gene Kelly ja Stanley Kubricku parimad palad.

“Publik on selle aasta augustis alustanud “Kinoklassika” sarja hästi omaks võtnud ning toonud Coca-Cola Plaza ja Tartu Ekraani hulgaliselt kinosõpru. Seetõttu otsustasime sarjaga jätkata ka uuel aastal ning pakkuda publikule suurel ekraanil terve rea legendaarseid linateoseid,” lausus Forum Cinemas programmijuht Tõnis Lõhmus.

Uue aasta esimest kuud tähistab Forum Cinemas 11. jaanuaril Coca-Cola Plazas Francis Ford Coppola filmiga “Ristiisa” (1972), kus peaosades mängivad Marlon Brando, Al Pacino, James Caan ja Robert Duvall.

Veebruaris pakub talvele vaheldust rannalinna terroriseeriv hiidhai Steven Spielbergi legendaarses õuduspõnevikus “Lõuad” (1975), märtsis tähistatakse kevade algust Gene Kelly muusikaliga “Lauldes vihmas” (1952) ja aprillis avatakse luupainajaliku hotelli uksed Stanley Kubricku kultusfilmis “Hiilgus” (1980).

Selle aasta viimase kinoklassika filmina näeb Coca-Cola Plazas veel 14. ja 21. detsembril vanameister Sylvester Stallone`i läbimurderolli maailma parimaks spordifilmiks tituleeritud draamas “Rocky” (1976).

Sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud ning minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

Piletid seanssidele, täpsema filmide ajakava ja tutvustuse leiab SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.