"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riigikogu koguneb esmaspäeval erakorralisele istungile (0)
15. detsember 2016
Scanpix

Riigikogu esimees Eiki Nestor kutsus 21 riigikogu liikme ettepanekul Toompea lossi istungisaali kokku parlamendi erakorralise istungi tuleval esmaspäeval algusega kell 11.

Erakorralise istungi päevakorras on valitsuse algatatud tulumaksuseaduse, sotsiaalmaksuseaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu kolmas lugemine, valitsuse algatatud tuleva aasta riigieelarve seaduse eelnõu kolmas lugemine ning keskkonnakomisjoni esitatud SA Keskkonnainvesteeringute Keskus nõukogu liikmete tagasikutsumine ja uute liikmete nimetamine esimene lugemine, vahendas BNS.

Istungjärk kestab kuni päevakorra ammendumiseni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.