"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peskov: Putin peab Nõukogude Liidu llagunemist endiselt katastroofiks (0)
21. detsember 2016
Scanpix

Vene president Vladimir Putin peab Nõukogude Liidu lagunemist endiselt selle alal elanud rahvastele katastroofiks, kuid vaatamata vastupidiste protsesside võimatusele, peab Nõukogude-järgses ruumis leidma aset mingi lõimumisprotsess, ütles Kremli pressisekretär Dmitri Peskov.

“Ei, ei ole muutunud. Putin arvab endiselt, et see oli õnnetus rahvaste jaoks, kes elasid ühise liitriigi katuse all. See oli õnnetus, mis paiskas meid arengus märgatavalt tagasi,” ütles Peskov teleusutluses, vahendas BNS.

Samas märkis ta, et praegu ei saa rääkida mingitest “tagasipööratud protsessidest”. “Kuid loogika nõuab endise Nõukogude Liidu alal uut lõimumist. Ja selles osas näeme just Sõltumatute Riikide Ühendust (SRÜ),” märkis Kremli pressiesindaja.

Peskov märkis, et see on keeruline lõimeprotsess, kuid “muud võimalust meil ei ole”. “Me näeme, et SRÜ alusel küpsevad märksa dünaamilisemad, tihedamad koostööformaadid, sellised nagu Euraasia majandusühendus, seepärast selles uues lõimumises valitseb siiski loogika ja see on hea,” kinnitas Peskov.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.