"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilmateenistus prognoosib jõulupühadeks vihma ja lörtsi (0)
22. detsember 2016
Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on jõulupühade ajal valdavalt soojakraadid ning sajab vihma ja lörtsi.

Ööl vastu laupäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2, saartel kuni +4 kraadi. Hommikul ja päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis võib tulla ka lund. Edela- ja lõunatuul tugevneb 7-12, puhanguti 16, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 20, ennelõunal kuni 25 m/s. Sooja on +1 kuni +5 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15, öö hakul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja vihma, kuid õhtupoolikul sajab mitmel pool lörtsi, kohati vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, pärastlõunal nõrgeneb 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 18-23 m/s. Sooja on 1 kuni 6 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.