"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aastavahetus saabub Lasnamäel ligi 10-minutilise ilutulestikuga (0)
23. detsember 2016
Scanpix

Aastavahetus saabub Lasnamäel võimsa ilutulestikuga Kultuurikeskuse Lindakivi kohal. Ligi 10-minutilist tulevärki aitab korraldada  OÜ Ilutulestiku Keskus Arnika. Ilutulestik algab Lasnamäel  uue aasta esimesel päeval kell 00.15.

Ilutulestikku lastakse Lasnamäel juba traditsioonilisest kohast, ning kõige parem on seda vaadata Kultuurikeskuse Lindakivi taguselt platsilt. “Nii kestuselt kui rahaliselt on tänavune aastavahetuse ilutulestik umbes samas suurusjärgus kui möödunud aastatel. Kirjelduse järgi on seal palju ilusaid efekte, nii nagu peabki, ja loodame, et see meeldib linnaosa elanikele,” lisas Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.