"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Lastehaigla tunnustas täna oma parimaid arste ja õdesid (0)
23. detsember 2016
Scanpix

Tallinna Lastehaigla aasta arst 2016 on neuroloog Kaidi Lunge, aasta noorarst on psühhiaater Kerstin Kõiva, aasta õde on Tiina Kurisoo ja aasta noorõde Anu Lauren, selgus tänahommikusel pidulikul üritusel Tallinna Lastehaiglas.

Laureaatide valimisel on määravaks tema silmapaistvus erialases tegevuses viimase aasta või aastate lõikes. Preemia idee algataja on eraisikust ettevõtja Tiit Kõuhkna, kes on rahastanud lastehaigla parimaid juba 2003. aastast alates.

Vaata galeriid (27)

Tallinna abilinnapea Merike Martinson, kes oli ka hindamiskomisjoni esimees, sõnas, et konkursile esitatud kandidaadid valiti välja lastehaigla enda töötajate poolt. “See on suur au igale arstile ja õele, kui oled tunnustust leidnud just oma kolleegide poolt. See, aga mida teevad kõik lastehaigla arstid ja õed oma igapäevatöös, on tõepoolest suurt tunnustust väärt. Lastehaigla tublid arstid ja õed püüavad oma haigla muuta järjest lastesõbralikumaks ja raviteenused aina kvaliteetsemaks,” ütles Martinson.

Tunnustus antakse tavakohaselt üle iga aasta 23. detsembril. Tunnustusega kaasneb ka rahaline auhind: parimale arstile 2300 eurot, noorarstile ja õele 1600 eurot ning noorele õele 1000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.