"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Uue nädala algus toob kohati kuni seitse soojakraadi (0)
24. detsember 2016
Scanpix

Uue nädala alguses jätkub talve kohta pehme ilm, kusjuures esmaspäeval võib paiguti tulla seitse soojakraadi, prognoosib ilmateenistus.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning sajab vihma. Edela- ja läänetuul tugevneb 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 18-23 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab enamasti lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, öö hakul saartel ja rannikul 15-20 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada veidi lörtsi. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb 7-12, rannikul puhub puhanguti 15, saartel 12-17, puhanguti kuni 25 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loodetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, saartel 12-17, puhanguti kuni 25 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loodetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, saartel 12-17, puhanguti kuni 27 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.