"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KOIT TOOME: Ooperifantoomi roll on olnud unistus! (0)
30. detsember 2016
Erakogu

"Ooperifantoomi roll on nii emotsionaalselt kui vokaalselt väga raske. Maailmas on väga vähe artiste, kes saavad võimaluse selle rolli esitamiseks. Ma olen alati mõelnud, et kui ma selle rolli saan ära teha, siis ei oskagi enam muud tahta," ütles laulja ja helilooja Koit Toome.

Toome sõnul on kaks kõige meeldejäävamat sündmust eelmises aastas ilmselt Brexit ja Donald Trumpi valimine Ameerika Ühendriikide presidendiks. “Need on ilmselgelt kõige märgilisema tähendusega globaalsed sündmused,” ütles Toome.

Toome sõnul on olnud isiklikus plaanis aga tihe ja stabiilne aasta, kus on saanud palju huvitavat tööd teha . Üks kõige väljakutseterohkemaid projekte on olnud Vanemuise teatris mängitud “Ooperifantoom”.

“See on olnud minu jaoks projekt ja roll, mis jääb eluks ajaks meelde,” ütles Toome ja lisas, et ooperfantoomi rollist on ta kaua unistanud.
Järgmise aasta suuremateks väljakutseteks saab Toome sõnul olema peale Vanemuises üle 16 aasta järel etenduv “Hüljatud”, ka Eesti laulu projekt.
“Isiklikus plaanis on tuleval aastal kõige märgilisema tähendusega ilmselt poja sünd,” lisas Toome.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.