"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tugev kriitika: politsei ei suuda ohjeldada öist joomist ja roojamist vanalinna tänavatel5 (0)
31. detsember 2016
Scanpix

Vanalinna selts kurtis hiljutises kirjas siseministeeriumile, et politsei ei suuda ohjeldada öist mõõdutundetut joomist, lärmamist, kaklusi ja roojamist vanalinna tänavatel, politsei kinnitusel seisneb aga probleem selles, et baarid asuvad vanalinnas liiga lähestikku.

Vanalinna seltsi juhatus märkis kirjas siseministeeriumile, et käesoleva aasta kümne kuuga on Tallinna vanalinnas registreeritud 592 kuritegu ja 1122 väärtegu. Seejuures jääb väga suur arv süüteo tunnustega tegusid registreerimata, vahendas Postimees.

Teema tuli jutuks ka detsembri alguse poole toimunud nõupidamisel Tallinna kesklinna politseijaoskonnas, kus vanalinna elanikud väljendasid pahameelt, et politsei ei suuda vajalikul määral ohjeldada öist mõõdutundetut joomist, lärmamist, kaklusi ja roojamist vanalinna tänavatel, meelelahutusasutuste öist normeületavat müra, ebaseaduslikke tänavamuusikuid ning liikluseeskirju eiravaid tava- ja velotaksosid.

Vanalinna elanikud leiavad, et lisaks liberaalsele alkoholi müügipoliitikale öisel ajal, on ettevõtjate hoolimatus suhtumises süüdi ka politsei initsiatiivi vähesus süüteomenetluste algatamisel ja trahvide tegemisel hoolimatute ettevõtjate suhtes.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.