"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jaanus Karilaid: plaksutada oleks mõistlik siis, kui meie ühelegi tööinimesele Eestis alla 1000 eurost palka ei maksaks (0)
02. jaanuar 2017
Scanpix

"Riigikogu esimees võiks aru saada, et parvlaevasaagaga on Eesti kui õigusriik saanud väga tugeva löögi. Kui meid seaduste ja lepingute täitmine enam ei huvita, siis tuleb see avalikult välja öelda," ütles Riigikogu liige Jaanus Karilaid, kommenteerides Riigikogu esimehe Eiki Nestori sõnavõttu.

Karilaid lisas, et väga kohatu on võrrelda Eesti Vabariigi tulevikku ja parvlaeva Leigerit.

“Kas Eesti Vabariik on loodud samuti korruptiivsel teel? Kas Eesti Vabariigi loomise eest on saadud “sidruneid”? Kas selleks, et kaitsta Eesti Vabariigi põhiseadust ja seista rahva heaolu eest saab mõni rahvasaadik või ametiisik altkäemaksu? Eesti asja ajamine ongi üks omakasu ja althõlma tegutsemine,” küsis Karilaid, vahendas Delfi.

Karilaiu hinnangul ei saa Eesti Riik  oma 100. sünnipäeva künnisel kuulata Eesti poliitikute aplodeerimist, et küll me oleme head, suudame aastal 2017 hiidlasi mandrile ja tagasi sõidutada.

“See peaks olema elementaarne teenus. Plaksutada oleks mõistlik siis, kui meie ühelegi tööinimesele Eestis alla 1000 eurost palka ei maksaks. Siis peaks üks tõeline sotsiaaldemokraat rõõmustama! Mitte aga reformierakondlaste skeemitamiste ja oma vigade varjamiseks,” ütles Karilaid.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.