"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TRIIN RUUMET: Me kõik saime seda elu, mis filmis on, ise ka läbi elada (0)
04. jaanuar 2017
Albert Truuväärt

"Mina arvan, et Eesti näitlejad on väga mõnusad," ütles Pealinnale Neitsi Maali auhinnatseremoonial peaauhinna võitnud naisrežissöör Triin Ruumet.

Lemmik Eesti filmidest rääkides, olen Veiko Õunpuu fänn. Mulle meeldivad “Sügisball” ja “Püha Tõnu kiusamine” väga, need on minu lemmikud. Vanemast ajast on mind hästi inspireerinud “Naerata ometi”.

“Päevad, mis ajasid segadusse” on väga muutnud mu elu, sest seisan praegu siin peaauhinnaga, närvid krampis. Meeskonnaga ja näitlejatega see ühistöö, mis meil oli ja aeg, mis me vabal ajal koos veetsime, olid hästi olulised minu jaoks, sest me saime palju aega koos veetma just saunas, mis on eestlaste jaoks väga oluline. Me kõik saime seda elu, mis filmis on, ise ka läbi elada. Ja mina arvan, et Eesti näitlejad on väga mõnusad.

Täismahus intervjuud vaata videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.