"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ida- ja Lääne-Tallinna Keskhaiglad ning Tallinna Lastehaigla on külastajatele ajutiselt suletud (0)
06. jaanuar 2017
Scanpix

Seoses gripi ja ülemiste hingamisteede viirushaiguste ulatusliku levikuga paluvad Ida-Tallinna Keskhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla ning Tallinna Lastehaigla haiglaravil viibivaid patsiente mitte külastada.

Ida-Tallinna Keskhaiglas on patsientide külastamine ajutiselt keelatud kõigis haigla üksustes, et vältida viirushaiguste levikut haiglasse. Pakkide ja väikesaadetiste toomine patsientidele on lubatud, kuid need tuleb jätta haigla riidehoiutöötaja kätte, kust need toimetatakse edasi haiglaravil olijatele. Pakid palume varustada patsiendi nime ja osakonna nimetusega.

Külastuskeeld kehtib ka kõigis Lääne-Tallinna keskhaigla statsionaarsetes üksustes: Meremeeste korpuses (Paldiski mnt 68), nakkuskliinikus (Paldiski mnt 62), Pelgulinna sünnitusmajas (Sõle 23) ja hooldusravikliinikus (Ehitajate tee 137). Piirangu eesmärk on vähendada nii haiglas viibivate patsientide kui ka haigla personali nakatumisohtu. Külastamine lubatakse uuesti siis, kui gripi kõrghooaeg taandub. Sellest antakse teada.

Haiglas viibivatele patsientidele on lubatud tuua pakke. Pakke võetakse vastu tavapärastel külastusaegadel riidehoius või infolauas. Pakile palutakse peale kirjutada patsiendi nimi ja korrus, kus patsient viibib. Patsientidele mõeldud pakid ja saadetised saab haiglasse tuua järgnevatel aegadel:

– Meremeeste korpus (Paldiski mnt 68) E-R kell 14.00-19.00, L-P ja riiklikel pühadel kell 12.00-19.00. Pakid saab jätta A-korpuse riidehoidu.
– Nakkuskliinik (Paldiski mnt 62) E-R kell 15.00-18.30, L-P ja riiklikel pühadel kell 12.00-15.00. Pakid saab jätta infolauda.
– Pelgulinna sünnitusmaja (Sõle 23) E-P kell 14.00-19.00. Pakid saab jätta infolauda.
– Hooldusravikliinik (Ehitajate tee 137) E-R 15.00-18.30 ning L-P ja riiklikel pühadel kell 10.00-18.30. Pakid saab jätta administraatori kätte.

Tallinna Lastehaigla on alates tänasest samuti külastajatele suletud. Pakke haiglas ravil viibivatele lastele võtab vastu informatsioonitöötaja iga päev kell 8–20ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.