"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
ÜLILAHE VIDEO! Limonaadijärv ja 900m laiune seenelkäigu keeluala: vaata Eestit läbi välismaalaste pilgu (0)
08. jaanuar 2017
Ekraanitõmmis

"Kui sind öösel ilma helkurita kätte saadakse, siis võib sind oodata kuni 400 eurone trahv. Peale selle on Eesti võluv koht, armsate linnakeste ja rohkete saunadega, kus WiFi ühendus on isegi keset metsa," räägib YouTube'i kanali Geography Now! saatejuht.

YouTube’i kanal Geography Now! tutvustab Eestit, kui imelist WiFi paradiisi ja viskab nalja Peipsi (Pepsi!) järve nime üle.

Peale Peipsi järve karastusjoogibrändi meenutava nime mainiti harivas ja humoorikas saatenupus ära ka Saatse saabas, kus 900m laiust ala võib küll autoga läbida, aga seenel käia seal ei tohi. Eestile kuulub ka maailma pikim jäätee – 26 kilomeetrit pikk jääsild mandri ja Hiiumaa vahel ning ka rändrahnude arvukuse poolest oleme vaieldamatult Euroopa tipus. Eestis on ka kõige rohkem meteoriidikraatreid.

Mainiti ka Eesti karme helkurireegleid. “Kui sind öösel ilma helkurita kätte saadakse, siis võib sind oodata kuni neljasaja eurone trahv,” märkis saatejuht.

Veel rõhutati, et Eesti asub Põhja-Euroopas ja ütlemine, et asume hoopis Ida-Euroopas, toob mitmetele eestlastele halbu mälestusi meelde.

Vaata videost, mida eestlaste ja Eestimaa kohta veel räägitakse!

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.