"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada kolm inimest (0)
11. jaanuar 2017
Scanpix

Eesti eri paigus said teisipäeval kolmes raskes liiklusõnnetuses vigastada kokku kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 15.46 ajal Võrus Kose tee 3a maja juures territooriumil, kus 18-aastane mees hüppas seisva veoauto kastist maha, kaotas tasakaalu ning jäi jalgupidi vastu sõitnud veoauto esiratta alla, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi viis noormehe Võru Haiglasse kontrolli.

Teine õnnetus juhtus kella 16.30 ajal Narvas Tallinna maantee 51 maja juures, kus 69-aastane mees sõitis Toyota Avensisega reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületanud 44-aastasele naisele. Kiirabi viis viga saanud jalakäija Narva Haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.35 ajal Tartumaal Nõo vallas Jõhvi- Tartu -Valga maantee 147. kilomeetril, kus 70-aastane mees sõitis Opel Merivaga järsus kurvis teelt välja põllule ning õhku paiskunud auto riivas puid. Kiirabi viis juhi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.