"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas sai vigastada auto alla jäänud eakas mees (0)
13. jaanuar 2017
Scanpix

Tallinnas sai reede hommikul vigastada auto alla jäänud eakas mees.

Õnnetus juhtus kella 8.20 ajal Rannamõisa teel Haabersti tänav 1 maja juures, kus Volkswageni sõiduautolt sai löögi esialgsetel andmetel reguleerimata vöötrajal kõndinud 70-aastane mees. Esialgsetel andmetel ületas jalakäija sõiduteed juhi suhtes vasakult paremale, vahendas BNS.

Põhja prefektuuri avariiteenistuse vanem Tanel Pajumaa ütles, et praegu pole veel teada, mis asjaoludel õnnetus juhtus. „Sel hetkel, kui kokkupõrge toimus, oli väljas veel hämar. Mõned kümned meetrit enne ülekäigurada on paremkurv,“ rääkis Pajumaa.

Korrakaitsja sõnul ei ole välistatud, et õnnetus võis juhtuda tähelepanematusest. “Õnnetuspaigas on liiklus intensiivne ning ümberringi toimuvat peavad jälgima nii juhid kui ka jalakäijad. Mööda Paldiski maanteed Tabasalu poole liikuvad juhid reastuvad reguleerimata ülekäiguraja läheduses vasakpoolsele sõidurajale, kuid seda tehes ei saa jätta tähelepanuta ülekäigurada ja jalakäijaid,“ ütles Pajumaa.

Teadvuse kaotanud mehele osutasid sündmuskohal olnud inimesed esmaabi ning ta tuli teadvusele. Kiirabi toimetas eaka mehe haiglasse, kus selguvad tema täpsed vigastused. Volkswagenit juhtinud 39-aastane naine oli kaine. Sõiduki rehvid vastasid nõutele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.